Over DKD Lasopleidingen

DKD Lasopleidingen is gevestigd in Joure en is in 2001 opgericht. We zijn een relatief kleine organisatie, maar daardoor zeer flexibel, en staan voor u klaar met een enthousiast team en de nodige knowhow.

Onze laspraktijkdocenten hebben het vak in de praktijk geleerd en hebben daarnaast ervaring opgebouwd als laspraktijkdocenten, voordat ze bij DKD aan de slag zijn gegaan. Ze beheersen alle lasprocessen en zijn dus uitstekend in staat om het vak over te brengen, en om u te adviseren.

Ook op het gebied van certificering van uw bedrijf en/of personeel hebben we de nodige kennis en ervaring in huis. Onze International Welding Technologists zijn, ná jarenlang in de praktijk werkzaam te zijn geweest, bij ons in dienst gekomen, en hebben zich ontwikkeld tot experts op het gebied van certificering.

We bieden voor iedere (toekomstig) lasser een gratis lastest. Dit om te beoordelen op welk lastechnisch niveau hij of zij zit, en om hem of haar op basis van de lastest te adviseren wat het beste te kunnen gaan doen. Hierbij kunnen we ook rekening houden met de vraag vanuit de markt plus een rol spelen in bemiddeling naar werk. Daarnaast bieden we bij bedrijfscertificering een gratis bedrijfsscan, waarbij onze IWT’er samen met u gaat bepalen wat er minimaal nodig is, op basis van uw wensen en wat de normen voorschrijven.

Wanneer u als werkgever, als lasser, of als ZZP’er advies nodig heeft op het gebied van lasopleidingen of certificering.. We staan voor u klaar. Óók bij ad-hoc issues. Onze klanten weten dat, u kunt dat gaan ervaren. Neem gerust contact met ons op.