Certificering

Gratis bedrijfscan/advies op maat

U kunt door DKD Lasopleidingen nu geheel kosteloos een bedrijfsscan laten uitvoeren om u te helpen bepalen met welke Lasmethode- en lasserskwalificaties u alle componenten van uw productieproces zou kunnen afdekken. Hiervoor is het uiteraard van belang dat alle voorkomende afmetingen, vormen en soorten van de bij u toegepaste materialen (metalen) worden benoemd. Ook kunnen eventuele klant-specificaties of voorgeschreven normen bepaalde kwalificaties voorschrijven. Een rondgang door uw bedrijf om uw productieproces te onderzoeken en een gesprek om eventueel benodigde aanvullende informatie van u te krijgen, is meestal al voldoende en hoeft niet meer tijd te nemen dan één of twee uurtjes. U kan vervolgens (eventueel samen met ons) hierna gaan bepalen welke kwalificaties voor u het meest dringend zijn om te behalen.

Kosten/subsidies


Na deze scan, waardoor wij u op maat kunnen adviseren, maakt DKD Lasopleidingen eveneens kosteloos een offerte, om het behalen van de in overleg met u gekozen kwalificaties, aan u aan te bieden. Wij zullen hiervoor eveneens de mogelijkheden voor subsidies voor u onderzoeken en hierin aan u voorleggen.

DNV

DKD Lasopleidingen is door DNV officieel erkend als exo (examenorganisatie) voor het afnemen van lasmethode- en lasserskwalificaties namens DNV. Ook verzorgen wij de cursussen VT-w I en VT-w II (Visueel Lasinspecteur), welke worden afgesloten met een officieel DNV certificaat. 

Voor meer info neem gerust contact met ons op.